В новия си филм The Way Back Бен Афлек е в

...
В новия си филм The Way Back Бен Афлек е в
Коментари Харесай

Бен Афлек: Най-много в този живот съжалявам за развода си!

В новия си филм The Way Back Бен Афлек е в ролята на треньора по баскетбол в гимназията Джак Кънингам, който води сериозна борба с алкохола. Зависимостта разрушава брака му, а героят на Афлек взема решение да се подложи на рехабилитация. В едно доста същинско изявление пред Vanity Fair Бен Афлек споделя за сходствата сред ориста на героя си и неговите лични битки с алкохола, които също водят до провал на брака му с Дженифър Гарнър.



Говорейки изрично за злоупотребата с алкохол, Афлек споделя пред The New York Times: " Пих относително обикновено доста дълго време. Това, което се случи, беше, че започнах да пия от ден на ден и повече, до момента в който бракът ми се разпадаше пред очите ми. Това беше още в периода 2015 – 2016 година Пристрастеността ми към алкохола, напълно естествено, сътвори повече брачни проблеми ". Въпреки че бракът му се разпада през 2018 година, артистът към момента приказва в настоящо време за връзката си. " Най-голямото страдание в живота ми е този бракоразвод ", добавя той.

" Срамът е в действителност отровен. Няма позитивен непряк резултат от срама. Това е задушаваща отрова, непоносимо чувство за ниска себестойност и самоотвращение… За мен не е никак здравословно да се завладявам от неуспехите си, по тази причина непрестанно се пробвам да боря демоните си ", споделя Афлек, който през 2018 година завършва и третата си рехабилитация. " Със сигурност съм правил съществени неточности. Със сигурност съм правил неща, за които скърбя. Но трябваше да се взема в ръце, да се поуча от неуспехите, да науча нещо ново от това и да се опитам продължа напред. "



Бен и Дженифър са считани за една от най-красивите двойки в Холивуд и почитателите са шокирани, когато афишират желанието си да се разведат след 10 години брак. Въпреки мъчителната разлъка поддържат връзки като общи родители на трите си деца.

За Vanity Fair Дженифър Гарнър споделя, че ѝ е изцяло ясно, че Афлек се срами от себе си.  " Хората изпитват болежка, а след това вършат неща, за които съжаляват, и усещат позор, а срамът се равнява на болежка ", добавя в отбрана на Бен. " Никой не би трябвало да го ненавижда поради мен. Аз не го ненавиждам. "



В The Way Back има сцена, в която героят на Афлек се извинява на някогашната си жена: " Провалих те. Провалих нашия брак ". Режисьорът Гавин О'Конър споделя, че Афлек е претърпял цялостен срив на снимачната площадка. А самият той хвърля повече светлина върху претърпените страсти тогава: " Наистина беше значимо, без непотребна сладникавост и фалш, той да й се извини и да поеме отговорност за болката, която е предизвикал ". Според артиста за него ползите от основаването на кино лентата " надалеч надвишават рисковете “, като намира фотосите за " доста лечебни ".

Сблъсъкът с персоналните му демони в драматичната лента явно е по-разумното решение за Афлек, в сравнение с връщането в измисления свят на супергероите. Той декларира, че известно време е обмислял да се завърне в ролята на Батман, откакто се появи като супергерой през 2017 година в " Лигата на справедливостта ".  " Показах на близки сюжета на новия филм за Батман ", споделя той за продължението, в което Робърт Патинсън ще поеме ролята. " Един от тях сподели: " Сценарият е добър. Но също така мисля, че ще се пропиеш до гибел, в случай че още веднъж се впуснеш в това след всичко, което претърпя ".

 
13 холивудски звезди, които в никакъв случай не са били женени
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР